HARTELIJK WELKOM!

Welkom op onze genealogische website. Zo'n twintig jaar geleden hebben wij, Ingrid en Cees Tinbergen, genealogie ontdekt als hobby en in de jaren sindsdien hebben wij een uitgebreide database opgebouwd die inmiddels is uitgegroeid tot eentje met gegevens van ruim 100.000 personen. Onze website is bedoeld om de resultaten van ons onderzoek met belangstellenden te delen.

Op te merken is dat onze database niet slechts gegevens bevat van onze eigen voorouders, maar ook die van vrienden, kennissen en (soms ook buitenlandse) vreemden die onze hulp hebben gevraagd om meer te weten te komen over hun (Nederlandse) voorouders. Mocht U zelf ook onbeantwoorde vragen daarover hebben, stuur ons een e-mail en dan kunnen we kijken of we kunnen helpen!

Op onze website treft U aan de lijsten van personen in onze database (uiteraard met inachtneming van de wettelijke regels met betrekking tot de openbaarheid van gegevens), alsmede kwartierstaten en parentelen van een geselecteerd aantal personen. Van andere personen in onze lijsten kunnen we die ook maken, mits voldoende gegevens aanwezig zijn. Ook in dit geval: stuur ons een e-mail!

We vinden het natuurlijk ook leuk om gegevens uit te wisselen. Op die manier helpen we elkaar. Rest ons nog om U veel plezier en succes te wensen bij Uw zoektocht op onze site. We hopen van U te horen!

Ingrid en Cees Tinbergen